H14

HAARVERZORGING

THIC

VOLUME SHAMPOO


Een heerlijk geurende, goed opschuimende shampoo en Bodywash. Reinigt de haren en de hoofdhuid intensief en zorgt voor extra volume. Voorzien van natuurlijke ingrediënten voor een fris en weldadig gevoel. 

THIC

VOLUME CONDITIONER


Een heerlijk geurende conditioner die de haren en de hoofdhuid voedt. Zorgt tevens voor extra volume. Bovendien versterkt de conditioner de haren en droogt de haren niet uit. Tegelijkertijd zorgt dit unieke Hunter1114 product voor extra veerkracht en een goede haarconditie. Daardoor heeft de huid een betere doorbloeding. Deze conditioner is onmisbaar voor de man met een baard. Het maakt de baardharen zachter waardoor deze beter in model te föhnen zijn.

PREP

KNIP & SCHEER TONIC


Meer volume en textuur op een natuurlijke manier. Ook als pre-styler te gebruiken. Deze knip en scheer Tonic geeft controle en het ultieme glij gevoel tijdens het knippen en trimmen. Het modelleert de hoofd- en baardharen en voedt de huid. Het verzacht de haren van de baard, maar zorgt voor steveigheid na het föhnen. Het kapsel of baard is dan beter in model te stylen.